VIDEOR

Q – The Plan To Save The World ger en bra förklaring på hur korrupta människor har lyckats få så mycket makt. Videon berättar om en plan flertalet insiders avslöjat, som går ut på att stoppa all korruption.
Länk till Bitchute.
Censurerades på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KVeDKuHPDK8, där den haft miljontals tittare.
Q – Dark to Light är en motiverande video för världens alla patrioter. Den berättar om hur de korruptas korruption är mer belyst än någonsin. Inget kan stoppa deras förfall, världen kommer att bli fri och då kommer alla som är för lurade att till slut vakna.
Länk till Bitchute.
Censurerades på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NGuyUyRBsA4
Q – We Are The Plan berättar hur vi måste vidga vårt perspektiv och förbereda oss på att se världen på ett helt nytt sätt, på det sättet som den fungerat på. Videon avslöjar vad de korrupta gjorde under Obama administrationen och vad deras plan var. Den visar också vad patrioternas plan är och hur framgångsrik den är. Alla som står för frihet, fred och kärlek helt enkelt står på den vinnande sidan.
Länk till Bitchute.
Censurerades på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MRtEgdgj_XQ&t=330s

Qanon is 100% coming from the Trump Administration är en video som visar flera bevis för att den eller de som skriver Q:s inlägg har militära och Vita Huset anknytning. Alla som säger något annat har inte undersökt själv eller är del av korruptionen.
(https://youtu.be/cKR7Srh3uJI <- Originallänken som togs ner.)