Q 4881

https://twitter.com/stinchfield1776/status/1317450311192223746?s=20
’Q’ finns. 1
’Anons’ finns. 2
Men det finns ingen ’Qanon’. 3
Medias användning av benämningen ’Qanon’ är en metod [avsiktlig] för att felaktigt koppla ihop ’Q’ med kommentarer, teorier, antydningar, uttalanden [och HANDLINGAR] gjorda av 2.
VAD HÄNDER NÄR DU INTE KAN ATTACKERA INFORMATIONENS PRIMÄRA KÄLLA, 1?
ATTACKERAR DU DÅ ISTÄLLET ANDRA?
Inte alla ’Anons’ är äkta.
Du har rätt, CJ.
Retweet @ 17:17 hade mening. [matematisk sannolikhet _17: 17 [dagen efter]?]
Tror du att det var en tillfällighet att det kirurgiskt precisa avlägsnandet av YouTube-konton inträffade samma dag som nyheten om ”Hunter” släpptes?
Välkommen till det Digitala Slagfältet.
Q

https://qanon.pub/#4881

Kommentar:
Media håller nu på att sprida en falsk bild om QAnon som ingen person som följer Q känner igen sig i. Det finns egentligen inget som heter QAnon, ingen politisk grupp eller annan sammanhållen grupp. Det som benämns QAnon är i själva verket enskilda personer som tycker att Qs inlägg är värda att följa och diskutera. Denna grupp borde egentligen benämnas enbart Anon -och det är en beteckning på de som följer och skriver i offentliga anslagstavlor som t e x 8kun.top där Q lägger sina droppar. Denna journalist går hårt åt journalistdrevet mot QAnon och kommer fram till att de inte ens tagit reda på vad Q skriver och sprider lögnaktiga uppgifter enbart för att diskreditera Donald Trump. Denna journalist har också tagit tid att gå igenom alla ca 5000 inlägg (droppar) som Q har gjort och konstaterar att det inte finns något som helst belägg för de uppgifter fakemedia för fram.

Den bild allmänheten borde få av Q är att denne sedan oktober 2017 kontinuerligt gjort numrerade inlägg om aktuella spännande händelser – främst för att belysa korruption, maktmissbruk, terrorism, militära strategier, fredsarbete, konfliktbeskrivning, internationellt samarbete, folkrättsbrott, innovationer inom energi och militär utrustning och rymdforskning mm – men beskrivna på ett så intelligent sätt att det framstår som att den som skrivit inlägget tillhör den innersta kärnan i en hemlig militär grupp inom systemet, av en person eller grupp personer med högsta säkerhetsklassning och tillgång till alla sekretessbelagda dokument och handlingar i USA. Det är ibland olidligt spännande att följa dessa droppar. Det ökar intresset hos de som läser dem för politik och ger incitament och energi att göra egna efterforskningar för att få veta mer om de ämnen Q tar upp. Det enda Q uppmanar sina följare att göra är att tänka själva, forska mera och bemöta den falska bild av verkligheten som massmedia ibland ger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *