Q 4880

Utan er, kollektivt, skulle det inte ha funnits något sätt att kringgå deras kontroll.
De tänkte inte upprepa misstag(en) ifrån 2016.
Ni är vad som spelar störst roll.
ENADE INTE SPLITTRADE.
Du vaken, tänkande för dig själv, är deras största rädsla.
VÄLKOMMEN TILL DET DIGITALA SLAGFÄLTET.
WWG1WGA!!
Q

https://qanon.pub/#4880

Kommentar:
Vad människor tror är viktigt för det är vad som bestämmer vilka val vi gör. Att människor inser hur korrupt saker är och kräver en förändring gör att makten tas ifrån de korrupta. Detta vill de inte såklart.

Vi behöver informera varandra och sprida informationen genom t.ex. memes, samt länka till rapporter och avslöjanden som massmedia mörkar. Detta är vad Q har sagt tidigare, t.ex. Q 4509 som översatts på denna sida.

Alla kommer inte att vakna, men de flesta är tänkande människor som aldrig fått chansen att se igenom fasaden eftersom de inte nått den sortens kunskap och information. Genom Internet har dock information och kunskapen funnits och under 2000-talet har antalet människor som sett igenom fasaden ökat lavinartat.

Det viktiga är inte budbäraren, det viktiga är budskapet.

Budskapet är: Tänk själv. Undersök själv.

Finns det de som är bra på att undersöka och som med tiden visar sig vara sanningsenliga, objektiva och gör sin due diligence helt enkelt. Då är dessa bra att ta in information ifrån om man inte har tid att undersöka allt själv. Det är detta vi alla har förväntat oss av massmedier under uppväxten, men de har nu visat sig vara propagandakanaler för djupa staten och globalisterna.

För att sammanfatta allt med ett ord, var kärlek. Detta är vad Q är, vissa måste slåss fysiskt på riktiga slagfält, andra behöver dela information via digitala slagfält. Digitalt kan vi använda kärlek och därmed visa respekt. På fysiska slagfält är det svårare. Målet är dock att undvika alla former att konflikter med fysiska offer för att nedmontera de korrupta så fridfullt som möjligt. Dock kommer konflikter uppstå vilket vi har sett i USA med Antifa och BLM. Där ser vi också att finansieringsspåren leder till globalister såsom Soros.

Framtiden är transparent och open source av allt. Q ger oss en försmak på ett visst sätt då vi inkluderats i planen att befria världen ifrån ondska. För om nått är väl det ändå ondskefullt att sko sig på andras bekostnad samt tillåta och vara involverade i trafficking samt pedofili. Världen blir bättre, stå i kärlekens namn Digitala Soldat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *